Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Confort cu 1 cameră din Iași vă așteaptă să vă simțiți ca acasă într-un complex modern din orașul nostru. Este locul perfect pentru o ședere plăcută, fie că sunteți aici pentru afaceri sau pentru a vă bucura de o pauză binemeritată.

Camera de zi este primitoare și mobilată cu grijă, oferindu-vă un spațiu confortabil pentru relaxare. Aici găsiți o canapea prietenoasă și o zonă de luat masa.

Bucătăria este echipată complet, așa că vă puteți pregăti mâncărurile preferate fără probleme. Dispune de toate utilitățile necesare pentru a găti sau a face gustări rapide.

Dormitorul este spațios și vă oferă un loc liniștit pentru a vă odihni. Are un pat generos și este decorat cu simplitate pentru a beneficia de un somn odihnitor.

Baia dispune de un duș plăcut și toate comoditățile necesare pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

Cu facilități moderne, cum ar fi Wi-Fi rapid, televizor cu ecran plat, aer condiționat, etc., vă puteți bucura de toate beneficiile pentru a vă face sejurul plăcut.

Aproape de multe atracții turistice, restaurante, magazine și locuri de afaceri din Iași, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile Iașiului, acest apartament vă va oferi un cadru perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de ședere.

Locația

Apartamentele sunt localizate în centrul orașului Iași. Poți rezerva oricând acest apartament în Iași, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Prețuri de la: 239 lei pe noapte

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Confort cu 1 cameră în Iași este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO