Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Situat în inima orașului Iași, acest apartament Confort cu 2 camere este o opțiune excelentă pentru cei care caută o cazare plăcută și spațioasă. Cu un design prietenos și facilități esențiale, acest apartament oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă în timpul șederii dvs.

Camera de zi este un spațiu prietenos și relaxant, amenajat cu grijă pentru a vă oferi confort maxim. O canapea confortabilă și o zonă de luat masa vă așteaptă aici pentru a vă bucura de mese și momente de relaxare.

Bucătăria este bine echipată, astfel încât să puteți pregăti mesele preferate fără dificultate. Aici veți găsi toate ustensilele și echipamentele necesare pentru a vă bucura de gătit sau a pregăti gustări rapide.

Dormitoarele sunt spațioase și vă oferă un loc liniștit pentru a vă odihni. Fiecare cameră dispune de un pat confortabil și spațiu de depozitare pentru a vă face sejurul cât mai confortabil.

Baia este modernă, cu dușuri spațioase și dotări premium. Prosoape moi și obiecte sanitare de calitate sunt asigurate pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

Cu facilități moderne, precum Wi-Fi rapid, televizor cu ecran plat, aer condiționat, etc., veți avea la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o ședere comodă.

Apartamentul este situat într-o zonă centrală, cu acces ușor la atracții turistice, magazine și restaurante, făcându-l locul perfect pentru a vă bucura de Iași, fie că sunteți aici în scopuri de afaceri sau pentru a explora orașul.

Locația

Apartamentele sunt localizate în centrul orașului Iași. Poți rezerva oricând acest apartament în Iași, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Prețuri de la: 279 lei pe noapte

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Confort cu 2 camere în Iași este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO