Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Cozy Luxury cu 1 cameră în Brașov, reprezintă un loc spațios, modern, confortabil. Interiorul este realizat în culori plăcute, cu un design contemporan și facilități de top, această locație de cazare vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o experiență relaxantă și plăcută.

Camera de zi: este un spațiu prietenos și relaxant, amenajat cu grijă pentru a vă oferi confort maxim. O canapea confortabilă vă așteaptă aici pentru a vă bucura de momente de relaxare.

Baia: este modernă, echipată cu o cadă spațioasă și dotări premium. Sunt asigurate prosoape de cea mai bună calitate și obiecte sanitare pentru a face șederea cât mai confortabilă.

Dormitorul: este spațios și vă oferă un loc liniștit pentru a vă odihni. Camera dispune de un pat mare și confortabil pentru a vă face sejurul cât mai relaxant.

Bucătăria: este bine echipată, cu toate ustensilele și echipamentele necesare pentru a vă bucura de gătit sau a pregăti gustări rapide.

Aproape de multe atracții turistice: Parcul Sportiv, Loc de Joacă Hărmanului, Cetatea Brașovului s.a., restaurante și cafenele: Starbucks, Tucano Coffee Peru, Melody s.a., magazine, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile Brașovului, acest apartament vă va oferi un cadru perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de ședere.

Facilități: Wifi gratuit, parcare publică/ privată la cerere, cameră pentru nefumători, aer condiționat, centrală termică, fier de călcat, prosoape, frigider, produse de igienă baie, mașină de spălat, tv, uscător de păr, zona de living, balcon, apparat pentru prepararea de ceai/cafea.

Locația

Apartamentele sunt localizate într-un complex rezidențial nou, la câteva minute de Centrul orașului și Coresi Shopping Resort . Poți rezerva oricând acest apartament în Brașov, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Cozy Luxury cu 1 cameră în Brașov este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO