Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Cozy Luxury cu o cameră în Târgu Mureș este amenajat cu facilități complete, astfel va fi un loc perfect pentru a te simți ca acasă. Este mediul ideal pentru a te relaxa și a te bucura de confortul unei locuințe moderne. Atmosfera liniștită din complexul residential, iar prezența unui parc pentru copii este un bonus minunat pentru familiile cu copii.

Camera de zi: este un spațiu prietenos și relaxant, amenajat cu grijă pentru a vă oferi confort maxim. O canapea confortabilă și o zonă de luat masa vă așteaptă aici pentru a vă bucura de mese și momente de relaxare.

Baia: este modernă, echipată cu o cadă spațioasă și dotări premium. Sunt asigurate prosoape de cea mai bună calitate și obiecte sanitare pentru a face șederea cât mai confortabilă.

Dormitorul: este spațios și vă oferă un loc liniștit pentru a vă odihni. Camera dispune de un pat mare și confortabil pentru a vă face sejurul cât mai relaxant.

Bucătăria: este bine echipată, cu toate ustensilele și echipamentele necesare pentru a vă bucură de gătit sau a pregăti gustări rapide.

Aproape de multe atracții turistice: Parcul Depozitelor, Parcul Trecătorul, Skate Pandurilor s.a., restaurante: Petry Urban Grill, Nomad – Wine & Cuisine, Cafenea Select s.a., magazine, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile orașului Târgu Mureș, acest apartament vă va oferi un cadru perfect pentru a vă relaxa și a vă bucură de ședere.

Facilități: Wifi gratuit, parcare publică/ private la cerere, camera pentru nefumători, aer condiționat, centrală termică, fier de călcat, prosoape, frigider, produse de igienă baie, mașină de spălat, TV, uscător de par.

Locația

Apartamentele sunt localizate într-un complex residential nou, la câteva minute de Centrul orașului. Poți rezerva oricând acest apartament în Târgu Mureș, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Cozy Luxury cu 1 cameră în Târgu Mureș este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO