Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Cozy Luxury cu două camere în Brașov, este situat în apropierea Mall-ului Coresi, și facilitează accesul rapid la magazine, cafenele și restaurante. Interiorul apartamentului este elegant cu un design contemporan și de lux. Vă așteptăm să vă simțiți ca acasă într-un complex modern din orașul nostru.

Camera de zi: este spațioasă și bine luminată, amenajată cu atenție pentru a vă oferi un spațiu de relaxare confortabil. Aici, veți găsi o canapea confortabilă și o zonă de luat masa pentru a vă bucura de mesele dvs.

Baia: este modernă, echipată cu o cadă spațioasă și dotări esențiale pentru o experiență plăcută. Sunt asigurate prosoape de cea mai bună calitate și obiecte sanitare pentru a face șederea cât mai confortabilă.

Dormitoarele: sunt amenajate pentru a vă oferi intimitate și confort. Camerele dispun de un pat mare și confortabil, și spațiu de depozitare pentru a vă face sejurul cât mai relaxant.

Bucătăria: este complet echipată și funcțională, oferindu-vă posibilitatea de a pregăti mesele preferate fără efort. Cu toate echipamentele necesare, precum cuptor, plită, frigider și ustensile de bucătărie de calitate, vă puteți bucura de gătit sau de prepararea gustărilor rapide.

Aproape de multe atracții turistice: Parcul Sportiv, Loc de Joacă Harmanului, Cetatea Brașovului Stradă Sforii s.a., restaurante și cafenele: Starbucks, Tucano Coffee Peru, Melody s.a., magazine, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile Brașovului, acest apartament vă va oferi un cadru perfect pentru a vă relaxa și a vă bucură de ședere.

Facilități: Wifi gratuit, parcare publică/ private la cerere, camera pentru nefumători, aer condiționat, centrală termică, fier de călcat, prosoape, frigider, produse de igienă baie, mașină de spălat, tv, uscător de par, zona de living, balcon, apparat pentru prepararea de ceai/cafea.

Locația

Apartamentele sunt localizate într-un complex residential nou, la câteva minute de Centrul orașului și Coresi Shopping Resort. Poți rezerva oricând acest apartament în Brașov, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Cozy Luxury cu 2 camere în Brașov este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO