Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Cozy Luxury cu două camere în Târgu Mureș este situat în zona centrală a orașului, reprezentând o alegere perfectă pentru o ședere plină de confort și comoditate. Design-ul contemporan al apartamentului și facilitățile de top de care acesta dispune fac din șederea dumneavostră o experiență relaxantă și plăcută, indiferent dacă sunteți în vizită pentru afaceri sau doar pentru explorare.

Dormitoarele: sunt spațiose și vă oferă un loc liniștit pentru a vă odihni. Au un pat generos și sunt decorate cu simplitate pentru a beneficia de un somn odihnitor.

Baia: dispune de un duș plăcut și toate comoditățile necesare pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

Bucătăria este echipată complet, cu frigider, cuptor, mașînă de spălat, cuptor cu microunde și plită așa că vă puteți pregăti mâncărurile preferate fără probleme. Dispune de toate utilitățile necesare pentru a găti sau a face gustări rapide.

Camera de zi: este un spațiu prietenos și relaxant, amenajat cu grijă pentru a vă oferi confort maxim. O canapea confortabilă și o zonă de luat masă vă așteaptă aici pentru a vă bucura de mese și momente de relaxare.

Aproape de multe atracții turistice: Parcul Bulevardul Cetății, Parcul Mihai Eminescu, Varsetany, Parcul Bulevardul Cetății s.a., restaurante: Teka Bistro, Piadina, The Offices.a., magazine, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile orașului Târgu Mureș, acest apartament vă va oferi un cadru perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de ședere.

Facilități: Wifi gratuit, parcare publică/ private la cerere, camera pentru nefumători, aer condiționat, centrală termică, fier de călcat, prosoape, frigider, produse de igienă baie, mașînă de spălat, tv, uscător de par.

Locația

Apartamentele sunt localizate în centrul orașului Târgu Mureș. Poți rezerva oricând acest apartament în Târgu Mureș, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Cozy Luxury cu 2 camere în Târgu Mureș este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO