Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Deluxe cu 3 camere este situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere ale orașului Iași, oferă un stil de viață sofisticat și toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă, indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a vă bucura de o escapadă de neuitat.

Camera de zi este mobilată cu atenție și dispune de un decor modern și elegant. Aici veți găsi o zonă de relaxare cu canapele confortabile și o zonă de luat masa pentru a savura mesele într-un mediu plăcut.

Bucătăria complet echipată este un spațiu minunat pentru a pregăti și servi mesele preferate. Dispune de toate electrocasnicele esențiale, inclusiv cuptor, plită, frigider, și veselă de calitate. Este locul unde puteți da frâu liber creativității culinare sau să pregătiți gustări rapide.

Dormitoarele spațioase oferă confort și intimitate. Fiecare dintre ele dispune de un pat dublu generos și de o decorare de bun gust. Cu lenjerii de pat de calitate și spații de depozitare generoase, aceste camere vă asigură un somn odihnitor și relaxant.

Baia modernă, cu dușuri spațioase și dotări premium. Prosoape moi și obiecte sanitare de calitate sunt asigurate pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

Facilitățile moderne, precum Wi-Fi de mare viteză, televizor cu ecran plat, aer condiționat, încălzire centrală, etc., vă permit să vă bucurați de toate comoditățile necesare pentru o ședere plăcută.

Se află în apropierea multor atracții turistice, restaurante, magazine și locuri de afaceri din Iași, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile Iașiului, acest apartament vă va oferi un cadru perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de ședere.

Locația

Apartamentele sunt localizate în centrul orașului Iași. Poți rezerva oricând acest apartament în Iași, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Prețuri de la: 199 lei pe noapte

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Deluxe cu 3 camere în Iași este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO