Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Modern cu 1 cameră în Suceava este situat în zona centrală a orașului, reprezentând o alegere perfectă pentru o ședere plină de confort și comoditate. Cu un design contemporan și facilități de top, această locație de cazare vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o experiență relaxantă și plăcută, indiferent dacă sunteți în vizită pentru afaceri sau pentru a explora frumusețea acestui oraș pitoresc.


Camera de zi vă întâmpină cu un decor elegant și luminos, creând un spațiu relaxant pentru a vă destinde. Aici veți găsi o canapea confortabilă și o zonă de luat masa, oferind un cadru prietenos pentru a savura mesele.

Bucătăria este complet echipată, permitându-vă să pregătiți cu ușurință mâncăruri delicioase. Dotată cu toate echipamentele esențiale, precum cuptor, plită, frigider și ustensile de bucătărie de calitate, vă oferă oportunitatea de a vă bucura de gătit sau de a pregăti gustări rapide.

Dormitorul este amenajat cu atenție și vă oferă un refugiu de liniște și confort. Cu un pat confortabil și spațiu de depozitare generos, vă asigură un somn odihnitor și relaxant

Baia este modernă și funcțională, dotată cu duș și dotări de calitate pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

Facilitățile moderne, cum ar fi accesul la internet Wi-Fi, televizor cu ecran plat, sistem de climatizare, etc., vă asigură toate comoditățile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o ședere plăcută.

Aflat în proximitatea atracțiilor turistice, restaurantelor, magazinelor și zonelor centrale din Suceava, acest apartament vă oferă un acces ușor la toate frumusețile orașului. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora atracțiile locale, acest apartament vă va oferi un mediu confortabil pentru a vă relaxa și a vă bucura de ședere.

Locația

Apartamentele sunt localizate in centrul orasului Suceava. Poți rezerva oricând acest apartament in Suceava, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv zona locatiei disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Prețuri de la: 249 lei pe noapte

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Modern cu 1 cameră în Suceava este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO