Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Modern cu două camere din Suceava este un loc de cazare confortabil, situat într-o locație convenabilă în acest oraș pitoresc. Cu un design contemporan și facilități moderne, această unitate de cazare vă oferă un mediu perfect pentru o ședere plăcută, fie că sunteți aici în interes de afaceri sau pentru a explora frumusețile locale.

Camera de zi este spațioasă și bine luminată, amenajată cu atenție pentru a vă oferi un spațiu de relaxare confortabil. Aici, veți găsi o canapea confortabilă și o zonă de luat masa pentru a vă bucura de mesele dvs.

Bucătăria este complet echipată și funcțională, oferindu-vă posibilitatea de a pregăti mesele preferate fără efort. Cu toate echipamentele necesare, precum cuptor, plită, frigider și ustensile de bucătărie de calitate, vă puteți bucura de gătit sau de prepararea gustărilor rapide.

Dormitoarele sunt amenajate pentru a vă oferi intimitate și confort. Fiecare dintre ele dispune de paturi confortabile și spații de depozitare pentru a vă asigura un somn odihnitor.

Baia este modernă și funcțională, dotată cu duș și dotări esențiale pentru o experiență plăcută.

Facilitățile moderne, precum Wi-Fi de mare viteză, televizor cu ecran plat, aer condiționat, încălzire centrală, etc., vă permit să vă bucurați de toate comoditățile necesare pentru o ședere plăcută.

Apartamentul este situat într-o zonă centrala, apropiată de atracții turistice, restaurante, magazine și zone de afaceri din Suceava, oferindu-vă acces ușor la tot ce are de oferit orașul. Indiferent dacă sunteți aici pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile locale, acest apartament vă va oferi un mediu relaxant pentru a vă bucura de ședere.

Locația

Apartamentele sunt localizate în centrul orașului Suceava. Poți rezerva oricând acest apartament în Suceava, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Prețuri de la: 299 lei pe noapte

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Apartament Modern cu 2 camere în Suceava este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO