Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Apartamentul Cozy Luxury Studio cu o cameră în Târgu Mureș, este poziționat în centrul orașului, astfel oferă un acces ușor la toate punctele de interes. Luminozitatea apartamentului și design-ul modern îi conferă un aer fresh și relaxant. Este ideal pentru a petrece serile într-un mediu confortabil și primitor și pentru a te simți ca acasă în inima orașului.

Dormitorul: este spațios și vă oferă un loc liniștit pentru a vă odihni. Are un pat generos și este decorat cu simplitate pentru a beneficia de un somn odihnitor.

Baia: dispune de un duș plăcut și toate comoditățile necesare pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

Bucătăria este echipată complet, cu frigider, cuptor, mașină de spălat, cuptor cu microunde și plită așa că vă puteți pregăti mâncărurile preferate fără probleme. Dispune de toate utilitățile necesare pentru a găti sau a face gustări rapide.

Aproape de multe atracții turistice: Parcul Bulevardul Cetatii, Parcul Mihai Eminescu, Varsetany, Parcul Faget s.a., restaurante: Negro Café&Lounge, Crama Calul Balan, Café Bulgakov s.a., magazine, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce orașul are de oferit. Indiferent dacă sunteți în oraș pentru afaceri sau pentru a explora frumusețile orasului Targu Mures, acest apartament vă va oferi un cadru perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de ședere.

Facilități: Wifi gratuit, parcare publică/ privată la cerere, camera pentru nefumători, aer condiționat, centrală termică, fier de călcat, prosoape, frigider, produse de igienă baie, mașină de spălat, TV, uscător de par.

Locația

Apartamentele sunt localizate în centrul orașului Targu Mures. Poți rezerva oricând acest apartament în Targu Mures, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Cozy Luxury Studio cu 1 cameră în Târgu Mureș este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO