Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Descriere

Luxury Studio cu o cameră în Suceava reprezintă un rafinat loc de cazare situat în inima orașului Suceava. Cu un design elegant și dotări de lux, aceasta garsonieră vă oferă o experiență de neegalat, fie că sunteți aici pentru o escapadă sau pentru o călătorie de afaceri.

Aici, camera de zi este un sanctuar de confort și stil, amenajat cu atenție pentru a vă oferi o atmosferă relaxantă.

Bucătăria complet utilată vă permite să vă gătiți mâncărurile preferate cu ușurință. Echipată cu cele mai bune electrocasnice și ustensile de bucătărie de calitate, acest spațiu vă oferă oportunitatea de a vă bucura de gătit sau de a pregăti gustări rapide.

Dormitorul este un refugiu de intimitate, decorat cu bun gust și oferind un pat confortabil pentru un somn odihnitor. Lenjeria de pat de calitate și spațiul de depozitare sunt incluse pentru confortul dvs.

Baia este spațioasă și modernă, cu dotări premium și obiecte sanitare de cea mai bună calitate. Prosoape moi și articole de toaletă sunt oferite pentru a vă face șederea cât mai plăcută.

Facilitățile moderne, cum ar fi Wi-Fi de mare viteză, televizor cu ecran plat, sistem de climatizare și încălzire, etc., vă permit să vă bucurați de toate comoditățile necesare pentru o ședere luxoasă.

Situat în apropiere de obiective turistice, restaurante fine și locuri de afaceri din centrul Sucevei, acest studio vă oferă o bază ideală pentru a explora orașul sau pentru a vă relaxa și a vă bucura de șederea dvs. în cel mai elegant mod posibil.

Locația

Apartamentele sunt localizate în centrul orașului Suceava. Poți rezerva oricând acest apartament în Suceava, cu plată sau fără, iar unul dintre agenții noștri va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii, inclusiv adresa exactă a locației disponbile.

Rezervare

NOTĂ: Rezervările având check-in în ziua de vineri sau sâmbătă, se vor putea efectua pe minim 2 zile.

Calendar

Scrie o recenzie

Prețuri de la: 199 lei pe noapte

Câmpurile obligatorii sunt urmate de *Nr. rezervări din 1 rezervări disponibile.

Luxury Studio cu 1 camera în Suceava este disponibil pentru datele selectate.

Prețuri de la:

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO