Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Despre Noi

Cu bucurie vă prezentăm informații despre echipa Cozy Apartments, o comunitate plină de energie și creativitate ce îmbrățișează cu entuziasm fiecare provocare.

Costel Iulian
În cadrul companiei noastre punem în valoare dorința constantă de a ne depăși așteptările. Dorim să construim relații de lungă durată cu fiecare oaspete care ne trece pragul. Vă invităm să faceți parte din povestea noastră și să vă alăturați nouă pentru o experiență de cazare în care sunteți tratat nu doar că un oaspete, ci ca un prieten."

Costel Iulian

CEO

Echipa Noastră

Suntem încântați să vă prezentăm membrii echipei noastre.

Cozy Aparments - Cazare în regim hotelier

Iulian

CEO
Cozy Aparments - Cazare în regim hotelier

Ovidiu

Adminstrator
Cozy Aparments - Cazare în regim hotelier

Adriana

Maid
Cozy Aparments - Cazare în regim hotelier

Anamaria

Maid

Prezenți și în mediul online

Suntem prezenți și în mediul online pentru a facilita interacțiunea cu clienții.  Previzualizează experiența care te așteaptă în locații, prin video-ul nostru de prezentare.
Play Video
Cozy Aparments - Cazare în regim hotelier

Locații disponibile pentru orice tip de buget

Indiferent de bugetul dumneavoastră, avem o gamă largă de locații pentru a satisface orice nevoi și preferințe. De la opțiuni economice și confortabile până la experiențe de lux, suntem dedicați să oferim clienților noștri alegeri variate și accesibile. Fie că optați pentru o opțiune mai accesibilă sau pentru rafinamentul unei experiențe exclusive, serviciile noastre de calitate și atenția la detalii sunt garantate.

Discută cu noi
Cozy Aparments - Cazare în regim hotelier

Peste 8+ ani experiență în domeniul regimului hotelier

Colaborăm strâns cu clienții pentru a crea experiențe personalizate și memorabile. Relațiile noastre se construiesc pe principiul încrederii, iar acest angajament reciproc este fundamentul succesului colaborării noastre. Ne străduim să asigurăm că fiecare detaliu este luat în considerare, fie că vorbim despre un eveniment special, o călătorie sau orice altă experiență pe care o oferim.

Citește mai mult

Recenzii de la clienții noștri

Apreciem momentul când primim recenzii de la clienții noștri, acestea semnifică succesul și evoluția noastră ca și echipă.

Larisa

Larisa

Suceava
Apartamentul este superb amenajat și foarte curat.
Nicola

Nicola

Suceava
Am apreciat foarte mult curățenia. Foarte curat!
Constantin

Constantin

Suceava
Curat, mult spațiu disponibil, poziționare bună și personal de ajutor.
Roro

Roro

Iași
Totul este ok, apartamentul și locația în sine.
Enache

Enache

Suceava
Apartament frumos, situat lângă o pietonală. Colaborare excelentă cu gazda.
Mihaela

Mihaela

Suceava
Totul a decurs bine și frumos. Condițiile bune, personal foarte primitor și comunicativ. Am apreciat în mod special curățenia ținând cont că am fost cu copil mic.
Valentin

Valentin

Iași
Frumos și curat. Totul este nou. Parcare gratuită disponibilă. Locație foarte bună, la câteva sute de metri distanță de centrul orașului. Cu siguranță aș reveni. Clădirile învecinate sunt încă în construcție, așa că este zgomot dimineața (nu ne-a afectat personal, deoarece eram oameni matinali). Fără cuptor cu microunde. Priveliștea este doar un șantier mare. Perne ieftine.
Nicoleta

Nicoleta

Iași
As repeta experiența! Liniștea locației, obiectivele turistice ale zonei. Mici defecțiuni de la baie.
Mike

Mike

Iași
Am stat aici noaptea (24 noiembrie), apartamentul este spațios și cald, poți chiar să dormi și fără pătură. Baia este și ea mișto. Foarte curat. Un balcon șic cu vedere la grădină. Foarte de treabă administratorul.
Leanne

Leanne

Iași
Apartamentul absolut uimitor, ne vom întoarce anul viitor.
+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO