Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Termenii și Condițiile

Termenii și condițiile Cozy Apartments.

Ultima actualizare: 15.10.2023

Informații despre companie:

 • Compania: SC HIGH SERVICES INVEST SRL
 • Registrul Comerţului: J22/31/2018
 • CUI: RO 38667754
 • Email: contact@cozyapartments.ro
 • Adresa: Jud. Iaşi, Mun. Iaşi, Str. Mihai Vodă Viteazul, Nr.3-5-7, Sc. B, Et. 5, Ap. 34

1. Introducere

Acești Termeni și Condiții Generale (denumiți în continuare "Termeni și Condiții") guvernează utilizarea serviciilor de cazare furnizate de SC HIGH SERVICES INVEST SRL, o companie înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J22/31/2018, având CUI RO38667754 și sediul în Iași, la adresa Mihai Vodă Viteazul nr. 3-5-7, scara B, etajul 5, apartamentul 34. Acești Termeni și Condiții se aplică atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care utilizează serviciile noastre.

2. Rezervarea

2.1. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul site-ului nostru web www.cozyapartments.ro sau prin alte mijloace de comunicare, cum ar fi telefonul, e-mailul, SMS-ul sau WhatsApp.

3. Informații Tarifare

3.1. Prețurile pentru serviciile noastre de cazare sunt exprimate în moneda națională, RON, și sunt afișate pe baza de noapte.

3.2. Tarifele pot suferi modificări în orice moment, dar aceste schimbări nu vor afecta rezervările deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu pot afecta rezervările confirmate. Introducerea sau majorarea taxelor și impozitelor (inclusiv TVA și taxa hotelieră) poate conduce la ajustarea atât a tarifelor, cât și a rezervărilor deja confirmate.

4. Plata Rezervării

4.1. Prețurile pentru închirierea unităților noastre de cazare sunt disponibile în timp real pe platforma utilizată de către client, variind în funcție de locație, durată și disponibilitate. Toate prețurile prezentate sunt definitive și sunt actualizate zilnic.

4.2. Plățile pentru confirmarea rezervărilor se efectuează online, urmând pașii specifici platformei utilizate. Plățile sunt procesate online, folosind carduri de debit sau carduri de credit. Facturile pentru servicii sunt emise de Cozy Apartments și pot fi solicitate de către clienți conform cerințelor lor.

4.3. Rezervările sunt considerate confirmate și garantate doar după confirmarea plății de către Cozy Apartments.

4.4. În cazul în care plata nu este efectuată conform termenilor menționați mai sus, cererea de rezervare va fi anulată automat.

5. Politica de Anulare

5.1. Cozy Apartments are o politică strictă privind rambursările, care se aplică serviciilor plătite de către clienți, fie direct, fie indirect.

Această politică se aplică astfel:

 • Dacă rezervarea clienților este anulată în termen de 24 de ore de la solicitare și există cel puțin 7 zile până la data sosirii, Cozy Apartments va rambursa integral suma plătită.
 • Dacă rezervarea clienților este anulată în mai puțin de 7 zile de la data sosirii, indiferent de data solicitării, Cozy Apartments nu va efectua rambursări pentru suma achitată.
-

5.2. Dacă doriți să modificați data sau detaliile rezervării în decurs de 7 de zile înainte de data sosirii, veți fi taxat pentru costul total al rezervării sau al avansului plătit. Data sosirii și a plecării nu pot fi modificate, iar nopțile rezervate nu pot fi transferate pentru altă perioadă.

5.3. În cazul în care nu vă prezentați la proprietate până la ora 22:00 în ziua check-in-ului, vă vom percepe costul total al rezervării.

5.4. Avansul plătit nu este rambursabil.

5.5. Neprezentarea sau nerespectarea rezervării reprezintă confirmarea rezervării și nu se va face nicio rambursare a contravalorii pentru nopțile plătite în avans. De asemenea, nopțile rămase nu vor putea fi transferate pentru o altă perioadă.

6. Sosirea și Plecarea (Check-in si Check-out)

6.1. Cazarea (check-in) clienților este posibilă în intervalul orar 14:00 – 22:00, iar eliberarea proprietăților trebuie efectuată înainte de ora 11:00.

6.2. Check-in dupa ora 22:00 este posibila, dar Cozy Apartments poate să solicite o taxă adițională.

6.3. Neprezentarea clientului și neavând o înțelegere prealabilă cu Cozy Apartments, duce la anularea rezervarii, clientul nemaiavând drepturi asupra închirierii efectuate, iar suma achitată nu va fi rambursată.

6.4. Din motive legale și de securitate, vă rugăm să furnizați un act de identitate în ziua sosirii, înainte de efectuarea check-in-ului, pentru a vă confirma identitatea. Acceptăm acte de identitate valabile, cum ar fi cartea de identitate pentru cetățenii români și pașapoarte pentru cetățenii străini.

-

6.5. Accesul la proprietatea rezervată și cazarea se realizează numai pe baza actului de identitate și a copiei confirmării rezervării sau a facturii emise de Cozy Apartments.

6.6. Check-out (plecarea) se efectuează în fiecare zi (în funcție de durata șederii) de către client  până la ora 11:00, acesta avand obligația de a părăsi locația. Disponibilitatea de a avea un check-out mai târziu rămâne la latitudinea Cozy Apartments în funcție de disponibilitate. Totodată clientul poate solicită un check-out mai târziu, dar Cozy Apartments poate solicita o taxă adițională.

7. Politica privind Locul de Parcare

7.1. Proprietățile noastre oferă opțiuni pentru locuri de parcare private sau în zona publică, în funcție de locație.

 • Loc de parcare privat in incinta locatiei (la cerere - cu plata)
 • Loc de parcare desemnat de administratia locala pe drumul public

7.2. Parcarea pe domeniul public poate implica taxe suplimentare.

7.3. Cozy Apartments nu este responsabil pentru daunele sau amenzile legate de parcare sau de regulile de circulație.

8. Politica privind Fumatul

8.1. Este strict interzis fumatul în interiorul unităților de cazare. Fumatul este permis numai pe balcoane sau în spațiile exterioare.

8.2. Neprezentarea respectării politicii privind fumatul poate atrage o penalitate de 400 RON.

9. Politica privind Animalele de Companie

9.1. Animalele de companie nu sunt permise în interiorul unităților de cazare.

9.2. Prezentarea cu animale de companie la cazare poate duce la anularea rezervării fără rambursare.

10. Politica de Siguranță

10.1. Proprietățile noastre sunt supravegheate cu camere de supraveghere.

10.2. Cozy Apartments nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în interiorul unităților de cazare.

10.3. Utilizarea unităților de cazare și a echipamentelor din acestea este responsabilitatea clientului.

10.4. Cozy Apartments nu este responsabil pentru accidente sau leziuni survenite în timpul șederii.

11. Obligațiile Clientului

11.1. Clientul este responsabil pentru daunele aduse unității de cazare sau terților.

11.2. Unitatea de cazare trebuie predată în aceeași stare în care a fost găsită.

11.3. Clientul trebuie să respecte regulile de conviețuire în comun.

10.4. Subînchirierea unității de cazare este interzisă.

11.5. Clientul nu poate ceda folosința unității de cazare altor persoane fără acordul Cozy Apartments. În cazul în care doriți să primiți vizitatori în unitatea de cazare, aceștia pot fi primiți între orele 09:00 și 22:00, fără costuri suplimentare, cu condiția să anunțați și să primiți confirmarea din partea Cozy Apartments.

11.6. Clientul trebuie să permită accesul administratorului și/sau reprezentanților Cozy Apartments fără notificare prealabilă, pentru a verifica starea unității de cazare și pentru a remedia eventualele încălcări ale obligațiilor sale în conformitate cu prezentul contract.

-

11.7. Clientul trebuie să părăsească unitatea de cazare în ziua check-out-ului, înainte de ora 11:00. În caz de refuz, prezentul contract constituie titlu executoriu pentru evacuarea clientului din unitatea de cazare, fără punere în întârziere, fără alte formalități și fără a apela la instanțele judecătorești.

11.8. La sosire, clientul are obligația de a verifica lista de inventar, starea estetică și funcționalitatea echipamentelor electronice, a mobilierului și a obiectelor din interiorul unității de cazare și trebuie să le predea în aceeași stare la plecare.

11.9. În cazul în care la sosirea în unitatea de cazare lista de inventar diferă de obiectele de inventar prezente sau acestea sunt într-o stare diferită față de cea menționată în lista de inventar, clientul are obligația de a informa imediat recepția cu privire la această situație.

11.10. Clientul este responsabil pentru cunoașterea și respectarea acestor Condiții Generale pe durata șederii sale.

12. Comportamentul dvs.

12.1. Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților care se află sub influența alcoolului sau drogurilor, care au un comportament nepoliticos sau care aduc prejudicii sau deranjează alți clienți.

12.2. Ne rezervăm dreptul de a selecta clienții și de a lua măsuri corespunzătoare în acest sens.

13. Reclamații

13.1. Orice reclamații legate de calitatea serviciilor trebuie făcute în timpul șederii în unitatea de cazare.

13.2. Reclamațiile ulterioare încheierii șederii nu vor fi luate în considerare.

14. Politica de Confidențialitate

14.1. Politica noastră de confidențialitate respectă reglementările în vigoare.

14.2. Informațiile solicitate de Cozy Apartments (cum ar fi numele, telefonul și/sau adresa de e-mail) sunt necesare pentru a oferi serviciile noastre și pentru a vă asigura o experiență plăcută.

Acestea pot fi folosite pentru:

 • trimiterea de newsletter cu oferte si promotii
 • trimiterea de mesaje sms text cu oferte si promotii
 • apel telefonic sau sms pentru feedback privind serviciile oferite
-

14.3. Datele cu caracter personal nu sunt vândute terților și fac parte din procesul de cazare.

14.4. La check-in, trebuie să completați un formular de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, care include informații cum ar fi numele, adresa și CNP-ul. Aceste informații sunt necesare pentru:

 • Emiterea facturii corespunzătoare rezervării efectuate.
 • Identificarea oaspetelui care a efectuat rezervarea (cu vârsta minimă de 18 ani).
 • În caz de daune, furt sau activități ilegale legate de proprietatea închiriată.

14.5. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate despre colectarea și prelucrarea datelor dvs. personale. Citeste mai mult despre Politica de Confidențialitate.

15. Aplicabilitatea Legii și Soluționarea Litigiilor

15.1. Drepturile și obligațiile stabilite în acești Termeni și Condiții, precum și toate efectele legale generate de aceștia, sunt supuse legilor României.

15.2. Orice litigii legate de serviciile de cazare reglementate de acești Termeni și Condiții vor fi soluționate în instanțele judecătorești competente din România.

16. Aspecte Concluzive

16.1. Cozy Apartments își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții oricând.

16.2. Modificările aduse Termenilor și Condițiilor devin valabile pentru clienți începând cu data comunicării acestora.

16.3. Modificările nu vor afecta tarifele pentru rezervările deja confirmate.

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO