Cozy Apartments
0%
Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Accommodation Category: Suceava

Apartament Modern cu 1 camera în Suceava - Inchiriere in regim hotelier - Cozy Apartments - Cazare pe noapte în regim hotelier

Apartament Modern cu 1 cameră în Suceava

Apartamentul Modern cu 1 cameră în Suceava este situat în zona centrală a orașului, reprezentând o alegere perfectă pentru o ședere plină de confort și comoditate. Cu un design contemporan și facilități de top, această locație de cazare vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o experiență relaxantă și plăcută, indiferent dacă sunteți în vizită pentru afaceri sau pentru a explora frumusețea acestui oraș pitoresc.

Details

Prețuri de la: 249 lei pe noapte

Apartament Modern cu 2 camere în Suceava - Inchiriere in regim hotelier - Cazare pe noapte în regim hotelier

Apartament Modern cu 2 camere în Suceava

Apartamentul Modern cu două camere din Suceava este un loc de cazare confortabil, situat într-o locație convenabilă în acest oraș pitoresc. Cu un design contemporan și facilități moderne, această unitate de cazare vă oferă un mediu perfect pentru o ședere plăcută, fie că sunteți aici în interes de afaceri sau pentru a explora frumusețile locale.

Details

Prețuri de la: 299 lei pe noapte

Garsoniera Luxury cu 1 camera în Suceava - Cazare pe noapte în regim hotelier

Luxury Studio cu 1 camera în Suceava

Luxury Studio cu o cameră în Suceava reprezintă un rafinat loc de cazare situat în inima orașului Suceava. Cu un design elegant și dotări de lux, aceasta garsonieră vă oferă o experiență de neegalat, fie că sunteți aici pentru o escapadă sau pentru o călătorie de afaceri.

Details

Prețuri de la: 199 lei pe noapte

+

Rezervă apartamente

Required fields are followed by *

ro_RORO